Izložba: Tomislav Blažotinec i obitelj Tišljar imaju najbolja vina

Udruga vinogradara, voćara i pčelara Općine Virje organizirala je ocjenjivanje vina za koje su pristigla 322 uzorka od čega je 71 dobilo zlatnu diplomu, 164 srebrnu, 51 brončanu te četiri priznanja. Šampion ocjenjivanja je mješavina bijelih sorata Tomislava Blažotineca iz Sigeca, dok najbolje ocjenjeno vino s područja Općine Virje mješavina bijelih sorata obitelji Tišljar. Udruga je organizirala i dodjelu prigodnih poklona Tomislavu Balažinecu, dok je obitelj Tišljar za najbolje virovsko vino od Općine dobila inox bačvu. Svoje diplome svi vinogradari koji su predali uzroke mogu podići na porti Općine Virje.

-Zadovoljni smo s odazivom vinogradara, kao i samom kvalitetom vina jer je ocjenjivanje još jednom potvrdilo da i po kvaliteti proizvodnje spadamo u sam hrvatski vrh – kaže Marijan Cepetić, predsjednik Udruge vinogradara, voćara i pčelara Općine Virje.

Foto: Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI