IZNENADAN OBRAT Bivša ravnateljica bolnice dr. Gordana Slavetić (HSS) odustaje od kandidature na izborima?

Dr. Gordana Slavetić tu neslužbenu informaciju danas nam nije mogla "ni potvrditi, niti demantirati", a našim pitanjem bili su zatečeni i drugi stranački čelnici


Autor: podravski.hr — 03.02.2013. / 17:09 Aktualno

KOPRIVNICA – Dr. Gordana Slavetić (HSS), bivša ravnateljica Opće bolnice, mogla bi odustati od kandidature za koprivničku dogradonačelnicu, neslužbeno danas doznaje Podravski list iz izvora bliskih toj stranci.
Slavetić je prošli tjedan predstavljena kao dogradonačelnička kandidatkinja koalicije HDZ-a i HSS-a koju će predvoditi Ernest Forjan (HDZ), kandidat za gradonačelnika, a HDZ-ov Marijan Lisjak drugi je Forjanov zamjenik. No, kako doznaje Podravski iz HSS-ovih redova, Gordana Slavetić navodno se predomislila.
Bivša čelnica bolnice, a sadašanja šefica hitnog bolničkog odjela dr. Slavetić našu neslužbenu informaciju danas nije željela “ni potvrditi, niti demantirati”. Ističe kako o tome tijela stranke uopće nisu raspravljala. Zatečeni su bili i drugi čelnici HSS-a s kojima smo razgovarali.
Je li doista točno da se dr. Slavetić povlači iz izborne utrke i koji su stvarni razlozi takve iznenadne odluke – znat će se u sljedećim danima. (rm, as)
Na fotografiji: dr. Gordana Slavetić (lijevo) sa stranačkim kolegama dr. Karmen Antolić i županom Darkom Korenom