Izviđači Jakšiću predali Betlehemsko svjetlo mira

U Gradu Koprivnici objavili su kako su predstavnici Odreda izviđača Kamengrad donijeli u Gradsku upravu Betlehemsko svjetlo mira, koje je upaljeno u samome Betlehemu, u štalici Isusovog rođenja i predali ga gradonačelniku Mišelu Jakšiću. Preneseno je najprije, kako i priliči, u Beč te sa Europske mise svjetla doneseno u našu domovinu, rukama hrvatskih skauta već trideseti put. Predajući svjetlo gradonačelniku Jakšiću, skauti su mu prenijeli poruku:

-Najbolji dio naših života često su mala, bezimena, nezapamćena djela dobrote i ljubavi koja su potrebna svima nama i svakome od nas. Svojim djelima želimo sudjelovati u rasvjetljavanju tame, želimo unositi radost u sva srca, pogotovo u srca onih kojih pate ili kojima je potrebno malo svjetla i nade za bolje sutra u životu. Stoga, ovo Svjetlo sa zahvalnošću i pažnjom prenesite ostalim domovima kojima će rasvijetliti put – poručili su koprivnički izviđači poželjevši pritom svim građanima naše Koprivnice blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI