Jadni otac iz Podravine: Moj sin samo pije i igra igrice, gađao me plejkom i zepterovom tavom

Podravski list profile
Ne mogu mu stati na kraj. On stalno pije i igra te igrice. Ništa ne radi - rekao je na sudu ojađeni otac

Nesvakidašnjim sukobom oca i sina bavio se nedavno Prekršajni odjel koprivničkog Općinskog suda. Početkom studenog prošle godine, u ranim poslijepodnevnim satima, otac (60) je upao u sobu sina (37) i drvenim štapom razbio sliku na zidu. Kako je kasnije otac priznao na sudu, bio je ojađen sinovim alkoholizmom i ovisnosti o računalnim igricama.

Nakon što je ušao u sobu otac je sina dohvatio sina i izudarao ga štapom po glavi i tijelu. Sin mu nije ostao dužan. Vikao je na oca, tjerao ga iz sobe i psovao mu mater, a kako se otac nije micao, nasilno ga je izgurao iz sobe u hodnik. Sin se zatim vratio u sobu, uzeo playstation i njime pogodio oca. Zatim je došlo do naguravanja u hodniku tijekom kojeg se razmicao namještaj, a razbijeni su brojni ukrasi. Nakon što je otac izašao iz stana sin je na njega kroz prozor bacio torbu s laptopom koji se razbio. Nije mu bilo dosta. Za kraj ga je gađao i tavom. U presudi se ne navodi je li ga pogodio ili nije.

Kako god bilo otac je sinu nakon sukoba pozvao policiju. Policajci su uhitili sina i zadržali ga u postaji, no prekršajno je prijavljen i otac. Nedavno su oboje proglašeni krivim, otac mora platiti 500, a sin 600 kuna kazne. Na suđenju okrivljeni se otac branio kako je bio isfrustriran sinovim ovisnostima.

– Naši su odnosi godinama poremećeni. Ne mogu mu stati na kraj. On stalno pije i igra te igrice. Ništa ne radi – rekao je na sudu ojađeni otac.

– Sin me na kraju gađao zeptrovom tavom i laptopom, no nije me pogodio – rekao je na sudu otac. Njegov suoptuženi sin nije imao obraza doći na sud i iznijeti svoju obranu.

FOTO Ilustracija

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti