Jadni otac iz Podravine: Moj sin samo pije i igra igrice, gađao me plejkom i zepterovom tavom

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nesvakidašnjim sukobom oca i sina bavio se nedavno Prekršajni odjel koprivničkog Općinskog suda. Početkom studenog prošle godine, u ranim poslijepodnevnim satima, otac (60) je upao u sobu sina (37) i drvenim štapom razbio sliku na zidu. Kako je kasnije otac priznao na sudu, bio je ojađen sinovim alkoholizmom i ovisnosti o računalnim igricama.

Nakon što je ušao u sobu otac je sina dohvatio sina i izudarao ga štapom po glavi i tijelu. Sin mu nije ostao dužan. Vikao je na oca, tjerao ga iz sobe i psovao mu mater, a kako se otac nije micao, nasilno ga je izgurao iz sobe u hodnik. Sin se zatim vratio u sobu, uzeo playstation i njime pogodio oca. Zatim je došlo do naguravanja u hodniku tijekom kojeg se razmicao namještaj, a razbijeni su brojni ukrasi. Nakon što je otac izašao iz stana sin je na njega kroz prozor bacio torbu s laptopom koji se razbio. Nije mu bilo dosta. Za kraj ga je gađao i tavom. U presudi se ne navodi je li ga pogodio ili nije.

Kako god bilo otac je sinu nakon sukoba pozvao policiju. Policajci su uhitili sina i zadržali ga u postaji, no prekršajno je prijavljen i otac. Nedavno su oboje proglašeni krivim, otac mora platiti 500, a sin 600 kuna kazne. Na suđenju okrivljeni se otac branio kako je bio isfrustriran sinovim ovisnostima.

– Naši su odnosi godinama poremećeni. Ne mogu mu stati na kraj. On stalno pije i igra te igrice. Ništa ne radi – rekao je na sudu ojađeni otac.

– Sin me na kraju gađao zeptrovom tavom i laptopom, no nije me pogodio – rekao je na sudu otac. Njegov suoptuženi sin nije imao obraza doći na sud i iznijeti svoju obranu.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI