Jakšić potvrdio novu kandidaturu: Iza nas su četiri godine rada za Koprivnicu

“Očekujem pobjedu u prvom krugu”, rekao je danas koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, službeno potvrdivši svoju kandidaturu za novi mandat na čelu Koprivnice.

Predstavio je i svoju kandidatkinju za dogradonačelnicu, sadašnju zamjenicu Kseniju Ostriž.

-Za županiju mi je teško reći, no očekujem pobjedu SDP-a – dometnuo je Jakšić koji će u skorašnjim danima predstaviti i svoju listu za koprivničko Gradsko vijeće te koalicijske partnere.

Njegova zamjenica Ostriž kazala je kako Koprivnicu vidi kao pametan grad i održiv grad, s naglaskom na zelenim politikama. I dalje će nastaviti s prijavama projekata na EU fondove, ulagati u obrazovanje, kreativnu i kulturnu industriju. Jakšić je dodao kako au građani u ovom mandatu zadržali visok standard javnih usluga, a pritom je odlučio zahvaliti svojem timu s kojim je radio na projektima.

-Iza nas su četiri godine u kojima smo radili i razvijali naš grad. Bilo je lijepih i teških dana, no izuzetno sam ponosan na svoj tim – rekao je Jakšić.

Spomenuvši brojne projekte koji se ostvaruju ili su pred početkom Jakšić je istaknuo:

-Stvorili smo Koprivnicu s nikad nižim stopama zaduženosti, bezuvjetnim nalazima državne revizije i grad koji je top deset gradova po povlačenju europskih sredstava – kazao je Jakšić.

FOTO Marko Horvat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI