Jakšić pozvao Beroša i Bedeković u Koprivnicu: Našem Domu treba stručna pomoć

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

“Mislim da ćete se složiti da je naš Dom za starije i nemoćne postao žarište
koronavirusa. Pozivam vas da već danas nakon konferencije za novinare koju svakodnevno tako svi željno iščekujemo, odmah se uputite u naš grad, u Dom za starije i nemoćne.”, pozvao je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić ministre Vilija Beroša i Vesnu Bedeković u Koprivnicu.

Dodaje kako bi time pokazali da posjet kninskoj bolnici nije bio nikakvo predizborno pokazivanje.

“Našem Domu treba stručna pomoć koju neupitno posjedujete. Uključite se u kreiranje djelatnog sustava za zdravstvenu zaštitu ljudi u Domu, ali i u cijelom našem kraju.”, dodaje Jakšić.

Prozvali su gradonačelnika Jakšića

U otvorenom pismu resornim ministrima Mišel Jakšić je podsjetio na “slike prijevoza zaraženih naših sugrađana koje su na putu od županijskog Doma za starije i nemoćne prevozili u kolicima do županijske bolnice u Koprivnici. Kazao je kako će “nam te slike ostati uklesane u sjećanju na slom socijalne države”.

Pohvalio je međutim, posao Nacionalnog stožera u borbi s epidemijom.

“Naša lokalna epidemiologinja s kolegama radi doista veliki posao i sigurno da je i njihov rad, trud i srce uz veliku odgovornost i solidarnost koju su pokazali naši građani doprinio tome da smo do prije neki dan imali doista dobre rezultate u borbi protiv ove nedovoljno istražene virusne opasnosti.”, dodao je još Jakšić.

Ministar Beroš odgovorio je na ovaj poziv na konferenciji za medije:

“Domovi nisu u nadležnosti ministarstva zdravlja no sudjelujemo. Proučit ću pismo pa dati odgovor.”, kazao je.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI