James Bond ode u menadžere: špijun SOA-e postao direktor korporativne sigurnosti Podravke

Dosadašnji šef kompanijske sigurnosti Tihomir Dobrić navodno je smijenjen zbog 'curenja' povjerljivih informacija


Autor: podravski.hr — 12.04.2018. / 11:42 Aktualno

Šef Podravke Marin Pucar i Marinko Beljo prošli tjedan u Koprivnici

Križevčanin Marinko Beljo, bivši djelatnik Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA), novi je direktor korporativne sigurnosti Podravke. Dolazi na mjesto dosadašnjega dugogodišnjeg šefa kompanijske sigurnosti Tihomira Dobrića koji je navodno smijenjen zbog ‘curenja’ povjerljivih informacija u medije.
Prema našim izvorima, Dobriću je glave na koncu došlo to što je Podravski.hr potkraj ožujka objavio studiju o gradnji vlastitog Podravkinog vodocrpilišta u industrijskoj zoni Danica, a tekst o tome možete pročitati OVDJE. No, potvrdu te informacije nismo uspjeli dobiti.

Tihomir Dobrić, dosadašnji direktor sigurnosti Podravke

– Zbog ovoga što ste objavili padat će glave – poručio nam je nedavno dobro upućen izvor iz Podravke nakon što se studija o vodocrpilištu pojavila na našem webu.
Marinko Beljo, inače, poznatiji je kao lokalni nogometni sudac iz Svetog Ivana Žabna kod Križevaca, a radio je kao agent nacionalne špijunske agencije. Sudio je drugu Hrvatsku nogometnu ligu, a bio je i među kandidatima za suca Prve lige. No, odustao je zbog posla u SOA-i. (hš, rm)
FOTO: NIKOLA WOLF