Jana Sabol jedina izvršila sve zadatke i dobila nagradu knjižnice

Ludbreška knjižnica proglasila je pobjednicu drugog ‘Čitateljskog izazova’ koji je počeo 1. ožujka prošle godine i trebao završiti do 31. prosinca, no zbog pandemije produljen je rok za ispunjavanje zadataka iz izazova.

Od desetak prijavljenih sudionika, učenika Osnovne škole Ludbreg, sve postavljene zadatke jedina je ispunila Jana Sabol, učenica 8. razreda. U čitateljskom izazovu, učenici su morali ispunjavati zadatke poput čitanja knjiga iz raznih zadanih područja i žanrova, knjige za koju su dobili preporuku od prijatelja zatim knjige koja je izašla u godini njihovog rođenja ili pak su trebali pročitati knjigu u jednom danu.

Jana Sabol

– Najdraži izazov bio mi je kada mi je prijateljica trebala preporučiti knjigu, a budući da je ona tu knjigu meni veći prije preporučila, ona je bila sretna što ću je konačno pročitati, a ja sam bila sretna što sam je pročitala jer je bila jako dobra i zahvalna sam što je postojao jedan ovakav izazov jer bez njega nikada ne bih pročitala tu odličnu knjigu. Za mene ova pobjeda znači puno jer će možda neki početi čitati iako je čitanje sama sebi nagrada – rekla je Jana o ovom izazovu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI