Jandroković kod Pucara: Zanima me kakvi su planovi jedne od najuspješnijih domaćih kompanija

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Šef Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković i ministrica poljoprivrede Marija Vučković posjetili su danas kasno poslijepodne Podravku, gdje ih je sa članovima Uprave i suradnicima ugostio prvi čovjek koprivničke kompanije Marin Pucar. Povod njihova dolaska u Koprivnicu je tradicionalan izbor najboljih nacionalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji će se večeras održati u Štaglju, no uoči izbora stigli su na sastanak u Podravku.

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković

Prvi čovjek Sabora Gordan Jandroković kazao je kako je dobro upoznat s odličnim Podravkinim poslovnim rezultatima ove godine te kako se radi o jednoj od najjačih domaćih kompanija te predvodniku u prehrambenom segmentu u ovom dijelu Europe.

-Znam dobro kakvo je bilo poslovanje u prvih pola godine, o rastu prihoda i dobiti te poslovanju u raznim segmentima – kazao je Jandroković i dodao kako ga, naravno zanima, i aktualna situacija u kompaniji te prije svega kakvi su poslovni planovi u skorijoj budućnosti.

Jandroković je odgovarao i na aktualna nacionalna pitanja, prije svega na današnja uhićenja visokopozicioniranih političara (Dražena Baršića HDZ i Vinka Grgića SDP) te šefa Janafa Dragana Kovačevića. Njima je u ovim trenucima MIP ukinuo imunitet, a DORH je danas poslijepodne poslao zahtjev za njihovim stavljanjem iza rešetaka zbog istrage. U istrazi je obuhvaćeno 13 osoba, a dvojica zastupnika zbog primanja mita.

Gordan Jandroković kazao je kako saborska većina nije upitna i da će imati potrebnih 76 ruku.

Foto Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI