OPREZ, JANJETINA NA CESTI Pijani mopedist u ponoć na ulici iznenada naletio na stado ovaca!

Mopedist je u panici pokušao izbjeći nalet na ovčice pa je zavrludao ulicom i pao na asfalt. Napuhao je 1,64 promila...


Autor: podravski.hr — 08.07.2013. / 14:39 Crna kronika

mjesto nesrece

FERDINANDOVAC – Pravim je čudom vozač mopeda samo lakše ozlijeđen u sinoćnjoj ponoćnoj avanturi u Ferdinandovcu kod Đurđevca.
Kako je danas priopćila koprivnička policija, nesretni se mopedist par minuta prije ponoći kretao Ulicom Laz u Ferdinandovcu. No, odjednom se, ništa ne sluteći, našao u pravoj nevolji.
U mrklome mraku na cesti su se iznenada, obasjana svjetlima mopeda, zabijelila runa – ovaca! Što su ti domaći četveronožni papkari u ponoć radili na cesti, nije poznato. No, iz šturog policijskog izvještaja doznali smo što se tog časa dogodilo.
Mopedist je, naime, u panici pokušao izbjeći nalet na ovčice pa je zavrludao ulicom i pao na asfalt. Srećom, nije teže ozlijeđen. No, kako je policija o svemu obaviještena, vozač mopeda morao je puhati u za vozače iznimno mrsku spravicu pa mu je izmjereno 1,64 promila alkohola.
Bit će prijavljen za nepropisnu vožnju i upravljanje mopedom pod utjecajem alkohola. Ovce će proći bez kazne, ali njihovom vlasniku mlada bi janjetina ipak mogla prisjesti…
Foto: ILUSTRACIJA