Jasmin (29) mlatio Bahriju (43) u zahodu seoske krčme. Nije znao da su s Bahrijom u bircu i njegovi sinovi

Bahrija i njegov stariji sin Renato kažnjeni su s 15 dana, a Jasmin sa sedam dana zatvora


Autor: podravski.hr — 14.06.2018. / 13:06 Crna kronika

Kafić Sportska u Sigecu u kojem se četvorka pošteno potukla

Krvava tučnjava dogodila se nedavno u zahodu poznate seoske krčme Sportska u Sigecu nedaleko od Koprivnice. U sukobu su sudjelovala četiri muškarca, gosta kafića. Deblji je kraj izvukao 29-godišnjak koji je makljažu i započeo.
Prema presudi koprivničkog Prekršajnog suda čija se sutkinja Đurđica Kenđelić nedavno bavila predmetom, sukob je počeo oko osam navečer. Jasmin (29) napao je Bahriju (43) i udario ga nekoliko puta šakom u glavu. No, 29-godišnjak nije računao da Bahrija, kojeg je napao, u kafiću nije sam. Bio je sa svoja dva mlađahna sina.
Napadnutom ocu u pomoć je prvi pristigao mlađi (16). Umiješao se i počeo očevom napadaču vraćati udarce. Zatim je u pomoć priskočio i Bahrijin stariji sin Renato (19) koji je s mlađim bratom izgurao Jasmina tako da je ovaj pao i glavom udario u pisoar.
Na mjesto događaja stigli su policajci i nasilnu četvorku prekršajno prijavili zbog remećenja javnog reda i mira. Na zakazanom suđenju nitko se od okrivljenika nije pojavio. Bahrija je izvijestio sud da će se sa sinovima vratiti u Njemačku gdje žive i rade. Nije bilo ni Jasmina čija je supuga poslala sudu obavijest kako je i on u Njemačkoj.
Tako je sutkinja okrivljenima sudila u odsutnosti i presudila im na temelju policijskih zapisnika sastavljenim tijekom prekršajne obrade okrivljenika nakon tučnjave. Bahrija i njegov stariji sin Renato kažnjeni su s 15 dana uvjetnog zatvora, a Jasmin sa sedam dana. Bahrijin mlađi sin kao maloljetnik je osuđen sudskim ukorom. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA