VULGARAN KOMENTAR Javio se čovjek koji je osuđen za prijetnje smrću saborskom zastupniku

Riječ je o Božidaru Feletaru (54) iz Molvi kod Đurđevca


Autor: podravski.hr — 17.05.2018. / 14:56 Aktualno

Božidar Feletar iz Molvi

Komentarom na Facebook stranici Podravskog lista javio se danas čovjek koji je nepravomoćno osuđen zbog prijetnji smrću saborskom zastupniku GLAS-a Goranu Beusu Richemberghu. Riječ je o Božidaru Feletaru (54) iz Molvi kod Đurđevca. Njegov komentar s našeg Facebooka prenosimo u cijelosti i bez ikakvih izmjena:
“Ja sam taj koji sam optužen što sam rekao da bi trebalo odrubit onom glavu ko uzme činove našim Generalima to se nije na njega odnosilo ali sud štiti anti državne elementi lopove i bandu slični ovom neznanom junaku koji krije svoje ime iza zastora ! Ja sam Pravaš u srcu i duši a oni koji pljuju moju zemlju spreman sam otič i u zatvor nebojimse niti sam se ikad bojao osim boga ko su oni da mi sude imaju na vlasti lopove i bandu koja je davno zaslužila Goli otok i ovoj Agoniji bude došao kraj svemu a oni svi završit u zatvoru ko pljuje krščane i moj dom sljedi odbrana bez razmišljanja ! A taj gospodin kukavica nek mi popuši kurac samo mora oprat zube da nedobijem karijes na mom đoki miloklizu! ZDS”.
Par minuta poslije je za saborskog zastupnika kojem je prijetio dodao i ovo: “Gospodin je u Udbi radio upleten u les Perkovič i progonitelj katoličke vjere i svečenika i sad ljepi moj naroda ko je sad u pravu ja ili ovaj ljigavac”.
Inače, nedavno je za prijetnje Beusu Richemberghu na Općinskom sudu u Koprivnici osuđen na devet mjeseci uvjetnog zatvora.
“Sankcioniran je prvi u nizu junaka koji su mi prije nekoliko mjeseci prijetili smrću. Nadležni općinski sud u jednom kontinentalnom hrvatskom gradu po kaznenoj prijavi općinskog državnog odvjetnika izrekao mu je (prvostupanjsku, još nepravomoćnu) presudu kojom ga kažnjava s 9 mjeseci zatvora, uvjetno na 2 godine”, objavio je jučer Goran Beus Richembergh na svojem Facebook profilu.
Naš tekst o tome možete pročitati OVDJE.

FOTO: FACEBOOK