Javite se za sudjelovanje u popularnom kulturnom programu

Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak Ludbreg raspisao je natječaj za sudjelovanje u programu „Ludbreg petkom” i time potvrdio njegov nastavak i iduće godine. Cilj programa je promovirati kulturne aktivnosti kako bi se istaknuo njihov značaj i uloga. Organizator sudionicima i izvođačima programa osigurava besplatan termin i korištenje prostora unutar Centra, ali i prostore u dvorcu Batthyany te svu dostupnu tehničku opremu. Programi će se izvoditi tijekom 2022. godine u svim mjesecima osim u siječnju.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 20. prosinca 2021. Od pristiglih prijava odabrat će se 25 programa, a prednost kod odabira imat će izlagači s ludbreškog područja. Rezultati će biti objavljeni do 10. siječnja iduće godine, a više detalja nalazi se na stranicama Grada Ludbrega i Centra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI