JAVNA PRIZNANJA Poznati dobitnici županijskih nagrada za životno djelo i iznimna postignuća u prošloj godini

Prof. Prodan nagradu će, prije svega, dobiti za iznimne zasluge u radu s djecom s teškoćama u razvoju i njihovu integriranju u zajednicu


Autor: podravski.hr — 19.02.2019. / 12:39 Aktualno

Ilustracija / Županijska skupština o nagradama odlučuje u ponedjeljak

Profesorica defektologije iz Križevaca Marija Prodan trebala bi dobiti nagradu za životno djelo Koprivničko-križevačke županije. Prof. Prodan nagradu će, prije svega, dobiti za iznimne zasluge u radu s djecom s teškoćama u razvoju i njihovu integriranju u zajednicu.

Odluku o tome donijet će Županijska skupština na sjednici koja je najavljena za ponedjeljak, a javna priznanja zaslužnima dodijelit će se u povodu Dana županije u travnju.

Nagradu za doprinos ugledu i promociji županije dobit će voditeljica bolničke patologije dr. Elizabeta Horvatić te županijska podružnica Hrvatske gospodarske komore u Koprivnici.

Nagrade za iznimna postignuća u prošloj godini idu učenici Tari Knežević iz Bakovčica koja je lani kao jedina hrvatska predstavnica sudjelovala na NASA-inoj ljetnoj školi u SAD-u te poljoprivredniku Saši Višku iz Kamenice za sudjelovanje u svjetskom natjecanju orača. (rm)

FOTO: NIKOLA WOLF