Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jeste li znali? Svatko od nas ima jednog ili dva anđela čuvara!

Anđeo ima čisto srce i Božji je glasnik za čovječanstvo. Možda već prepoznajete kada ste na svom životnom putu imali susret s anđelom. Postoji sinkronicitet kada se to dogodi. Pojavljuju se iz vedra neba s porukom za vas, koju ste trebali čuti upravo u tom trenutku. Sigurno ste već čuli kako vam je netko rekao da su se baš trebali susresti s vama kako bi čuli što imate za reći. Anđeli dotiču mnoga srca kojima je potrebno ozdravljenje i inspiracija.

Svatko ima jednog ili dva anđela čuvara, možete ih pozvati kad god vam zatrebaju. Oni automatski čitaju vašu svijest i prije vas znaju što vam je potrebno. Anđeli vas vole i rade s vašim nebeskim Ocem i nebeskim društvom. Oni vam donose dobrotu i sve najviše dobro za vas.

Postoji univerzalni zakon koji kaže da prvo morate pitati. Imaju veliku želju pomoći na bilo koji način, a da to ne ometa vaš ugovor duše. Možete početi komunicirati s njima tako da budete na tihom mjestu, spustite se iz svog uma u svoje srce i postaviti pitanje. Zatim pričekate vaš odgovor. Trebat će vježbati, ali oni uvijek odgovaraju.

Može doći u poruci koju vam netko poslao, pjesmi na radiju, ponavljajućim brojevima koje stalno vidite, novčićima pronađenim na tlu oko vas ili perju u prirodi. Budite pažljivi i pazite na znakove, poruke i poticaje koje vam daju.

Voljeni ste. Dovoljni ste. Vrijedite. Važan ključ kako biste svoju energetsku vibraciju održavali visokom je u bavljenju onim što volite. Kada ste sretni i opušteni, možete čuti svog anđela. (pl)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI