Još jedan naslov u Križevce: Uzeli državnu titulu sa skuterima

Prošlog je vikenda održana utrka otvorenog prvenstva Hrvatske u Slavonskom Brodu, gdje su sada već tradicionalno odlični bili križevački motociklisti. Ivan Višak bio je treći u klasi 1000 SST, u klasi 125 SP prvi je bio Davor Buntak, drugi Danijel Koprić, treći Karlo Gršić, četvrti Hrvoje Buntak, peti Marin Ian Di Lenardo, a šesti Marko Meštrić. U klasi 300 SSP četvrti je bio Davide Di Lenardo, a MK Križevci osvojili su prvo mjesto od klubova.  

U Brodu su vozili i skuteri kojima je ovo bila zadnja utrka, pa je u klasi 50 prvak države Petar Marenčić ispred Karla Gršića i Marka Šporera, a u klasi No Limit prvak je Mihael Prožek i treći u poretku Ivan Filipašić, dok je u klasi Open prvak Marin Ian Di Lenardo ispred Davidea Di Lenardo. Klupski prvak je MK Križevci.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI