Još jedna super vijest iz naše općine: Za stazu u Radićevoj dobili 150.000 kuna

Općini Koprivnički Bregi odobrena su EU sredstva za još jedan projekt, a riječ je o pješačko-biciklističkoj stazi u Ulici braće Radić, za što su dobili 150.000 kuna. Također, primljena je i odluka Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju kojom im je odobreno gotovo 140.000 kuna za već gotovu rekonstrukciju ograde groblja.

– Uskoro očekujemo rezultate natječaja za odobravanje sredstava iz EU fondova za realizaciju projekta Putevima podravskih rudara u Glogovcu, za koji se može dobiti do 100.000 eura. Pripremili smo kvalitetan projekt sukladno svim zahtjevima natječaja i zatražili maksimalan iznos, pa vjerujem da ćemo dobiti pozitivnu odluku – rekao je Mario Hudić, načelnik Općine.

Završava se i projektna dokumentacija za gradnju pješačko-biciklističke staze u Ulici Stjepana Radića u Glogovcu , koju također namjeravaju kandidirati na EU fondove.  

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI