Još jedno prigradsko naselje uskoro dobiva igralište: Da nije epidemije već bismo se igrali!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U koprivničkom prigradskom naselju Bakovčice u završnoj je fazi uređenje malonogometnog igrališta. Radovi su obuhvatili uređenje travnjaka i postavljanje ograde, a plan je Mjesnog odbora da od jeseni bude na raspolaganju rekreativcima.

– Prije smo na igralištu imali problema s divljači koja je uništavala travnjak pa smo sad odlučili postaviti i ogradu kako bismo riješili taj problem. Sredstva za uređenje osigurali su Grad Koprivnica i sponzori, a da se nije dogodila ova epidemija, igralište bi već bilo otvoreno – kaže Mario Lovnički, predsjednik Mjesnog odbora Bakovčice.

Uskoro će, dodaje Lovnički, u Školskoj ulici biti asfaltirana cesta. Obavljeni su svi pripremni radovi i još se samo čeka asfaltiranje.

– I tu investiciju poremetila je epidemija, no do proslave Dana mjesta u lipnju asfaltiranje će biti gotovo – dodaje Mario Lovnički.  

Već je duže za mještane Bakovčica prioritet i asfaltiranje ceste u Koprivničkoj ulici. Na pojedinim dionicama te ceste stalno nastaju nove udarne rupe, što zadaje probleme vozačima, ali i biciklistima.

– U gradskom su proračunu osigurana sredstva da se saniraju i oštećenja na cesti u Koprivničkoj ulici. Nakon što završe radovi u Školskoj ulici, očekujemo da će krenuti u Koprivničkoj. Naša je želja da se već u idućoj godini obavi kompletno asfaltiranje ceste u Koprivničkoj ulici. Moram pohvaliti suradnju s gradskom upravom koja nastoji realizirati sve investicije koje predložimo – zaključio je Mario Lovnički.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI