Josip Petrlić Pjer u suradnji s Hrvatskim šumama izdao knjigu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Šumariji Križevci u utorak je održana primopredaja knjige za djecu i odrasle križevačkog pjesnika i pisca Josipa Petrlića Pjera “Priče iz šume – dvije pripovijetke”. Ovo je njegova 12. knjiga od kojih je osam za djecu, a ideju su prepoznale i Hrvatske šume koje su dale podršku u izdavanju ovog dijela.

– Zahvaljujem svima koji su pomogli i prepoznali ovaj projekt i omogućili da knjiga izađe – rekao je autor i dodao kako danas nije lako ni oformiti ni financirati izdavanje knjige te da se nada daljnjoj suradnji.

Knjiga se zasad može nabaviti kod autora, a uskoro će biti i u prodaji. U utorak je knjige preuzeo i Tibor Balint, voditelj Šumarije Križevci, a izdavanje su potpomogle Hrvatske šume d.o.o. UŠP Podružnica Koprivnica te Stolarija i pilana Ratković iz Varaždinskih Toplica.

– Kad je gospodin Pjer došao s idejom, naišao je na razumijevanje s moje strane i poduzeća da sudjelujemo u izdavanju pripovijetke. Mi živimo sa šumom odmalena, a moram naglasiti kako naša Ratarska šuma puno znači za Križevčane, rekreativce i sportaše – rekao je Tibor Balint.  

Uime voditelja uprave šuma Mirka Kovačeva na izdavanju knjige čestitala je Marina Juratović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI