Juniori Podravine priključeni radu prve momčadi: Zadro zaslužuje seniorski broj šest

Predsjednik ludbreške Podravine Dražen Crnković u svom je nastupnom govoru, ali i u svojim kasnijim izjavama, jasno i glasno rekao da će za njegova mandata puno prigode za igranje u seniorskom sastavu dobiti mladi i perspektivni igrači iz Škole nogometa Podravina.

Dva su juniora iz tog kruga mladih i perspektivnih već dobila priliku zaigrati u hrvatskoj trećoj ligi, a radi se o Matiji Havaiću i Pavlu Zadravcu. Pavla Zadravca, popularnog Zadru, predstavljamo vam ovom prigodom.

– Živim u Vrbanovcu, a u Podravini treniram praktično od malih nogu jer sam prošao sve uzrasne kategorije u Školi nogometa. U seniorskoj ekipi dobio sam priliku igrati kod trenera Marija Piškora i Marija Kovačevića i mislim da sam je dobro iskoristio. Najviše volim igrati na poziciji šestice tj. zadnjeg veznog igrača jer na tom mjestu mogu najviše doprinijeti uspjehu ekipe. Vjerujem da ću i kod novog trenera Velimira Špikića dobiti prigodu te jedva čekam početak priprema – rekao je Pavao.

Zadro je omiljen među suigračima jer ne prigovara i ne paničari, već neumorno razgrađuje protivničke napade i povezuje linije vlastite ekipe. Kada igra s vršnjacima, Zadro je dominantan, pretrči najviše i pravi razliku za svoju ekipu pa je sasvim sigurno da će uz predano treniranje uskoro biti nezamjenjiva šestica Podravine na koju će Ludbrežani moći računati na dulji vremenski period. Osim Pavla Zadravca i Matije Havaića, još će četiri juniora dobiti prigodu trenirati sa seniorima.

Naime, dogovorom predsjednika Crnkovića i trenera Špikića, a na prijedlog trenera juniora Sanjina Kramara, proljetnim pripremama bit će priključeni Luka Stručić, Viktor Pijanec, Lovro Huzjak i Filip Stančin. (dv)

FOTO Dražen Vađunec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI