PRAVI MAJSTOR Mortus pijan pokupio stupove i sletio s ceste u jarak, no izbjegao triježnjenje na policiji

Nesreća u Drnju nije bila jedina jučer, kojoj je sukrivac uz nepažnju bio alkohol


Autor: podravski.hr — 26.07.2018. / 9:50 Crna kronika

Sletio je u jarak dubok nekoliko metara

Totalno pijani 46-godišnjak noćas nešto prije ponoći izletio je izvan kolnika Ulice Stjepana Pašice u Drnju nedaleko od Koprivnice. Upravljajući automobilom daewoo koprivničkih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,98 promila, uspio je pokupiti čak četiri betonska stupića i metalni držač prometnog znaka nakon čega je potpuno izgubio nadzor nad upravljačem i sunovratio se u jarak pored ceste dubok nekoliko metara.

 

 

Kako su nam rekli na policiji, vozač nije završio na triježnjenju zato što je odmah nakon izlijetanja netko došao po njega, a policajci su na mjestu nesreće procijenili kako ne postoji bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja.

Automobil je ostao u jarku do jutra jer vozač, kao ni njegovi najbliži, nisu uspjeli organizirati izvlačenje koje će barem prema dubini jarka biti prilično zahtjevno.

Nesreća u Drnju nije bila jedina jučer, kojoj je sukrivac uz nepažnju bio alkohol. U Varaždinskoj ulici u Križevcima oko 14.50 sati vozačica (21) pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljajući automobilom udarila je u zemljani nasip i drvenu banderu. U prometnoj nesreći zadobila je ozljede te je prebačena u bolnicu. Ozljede joj službeno još uvijek nisu okarakterizirane. (ke)

FOTO: Matija Dolenec