KAKAV PEH Mladi vozač popio samo dva piva, ali svejedno prijavljen za alkohol i prometnu nesreću

Opel astra nakon nesreće nije bila u voznom stanju tako da je ostala na pješačko-biciklističkoj stazi i jučer, kad smo je snimili


Autor: podravski.hr — 17.01.2019. / 9:31 Crna kronika

Astra nakon nesreće nije bila u voznom stanju

Prilično neoprezna prometna nesreća dogodila se prekjučer oko 17 sati u koprivničkom prigradskom naselju Reka.

Vozač (21) koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,22 promila upravljao je opel astrom u smjeru Koprivnice. Počeo je nepropisno pretjecati citroen kojim je s priključenom lakom prikolicom u istom smjeru upravljao 61-godišnjak. No, kako su nam rekli u policiji, u tom trenutku vozač citroena na nepropisan način je počeo skretati ulijevo pa je došlo do sudara. Znatno gore je prošla opel astra mladog vozača koja je izletjela i udarila u betonsku ogradu.

Kako je riječ o mladom vozaču koji ne smije uopće piti i sjesti za volan, policajci su ga prijavili zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Promili bi mogli odgovarati količini od dva ispijena piva u kraćem vremenu. Obojica sudionika prometne nesreće zaradila su i prekršajne prijave u domeni svoje odgovornosti za tu nesreću.

Opel astra nakon nesreće nije bila u voznom stanju tako da je ostala na pješačko-biciklističkoj stazi i jučer, kad smo je snimili. Kako je brzina tijekom sudara i izlijetanja bila relativno mala te su se na astri otvorili zračni jastuci, u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. (ke)

FOTO: KARLO EISENBEISSER