KAKAV PEHIST Krenuo posjetiti suprugu zatvorenu u Remetincu pa i on završio iza rešetaka

Sudac za njega nije imao previše razumijevanja, ponajviše zato što nesretni Nedeljko iza sebe ima cijeli niz pravomoćnih prekršajnih presuda


Autor: podravski.hr — 04.05.2018. / 10:29 Crna kronika

Krenuo je ženi, a završio iza rešetaka/Ilustracija

Nedeljko (46) iz Pitomače završio je devet dana u zatvoru zbog vožnje unatoč izrečenoj zabrani upravljanja, a mora platiti i 2600 kuna. Policajci su ga zaustavili početkom veljače u Ćurlovcu pored Bjelovara i uhitili, odmah je prebačen na bjelovarski Prekršajni sud gdje je osuđen s 5000 kuna kazne i poslan na zadržavanje od devet dana u bjelovarsku kaznionicu. Nakon izlaska iz zatvora, preostalo mu je platiti još 2.600 kuna kazne.

Dežurnom sucu Darku Kovaču Nedeljko je skrušeno priznao zašto je vozio pod zabranom. Tog je dana krenuo put Zagreba u posjet supruzi koja se nalazila u istražnom zatvoru u Remetincu.

– Znao sam da mi je izrečena zabrana. Tri tjedna nisam bio u posjeti supruzi koja je u zatvoru. Morao sam voziti. Nisam mogao pronaći nikoga da me preveze do Zagreba – rekao je sucu optuženi Nedeljko i obećao da ovakvo nešto neće više ponoviti.

No, sudac za njega nije imao previše razumijevanja, ponajviše zato što nesretni Nedeljko iza sebe ima cijeli niz pravomoćnih prekršajnih presuda i to uglavnom zbog kršenja zakona o sigurnosti prometna na cestama. (ke)

FOTO: Ilustracija