KAKAV USPJEH! Podravina ima novog svjetskog prvaka, odlične vijesti stigle upravo iz Norveške

Što reći za našeg Tihomira nego da je uvijek bio i ostao čudo od natjecatelja i da smo iznimno ponosni na njega, kažu njegove kolege


Autor: podravski.hr — 02.04.2018. / 13:45 Sport

Naša reprezentacija na natjecanju u Norveškoj

Podravina ima svjetskog prvaka! Naš Ludbrežanin Tihomir Bendelja osvojio je zlato na nedavno održanom svjetskom prvenstvu u twirlingu u norveškom Lillehameru (od 28. ožujka do 1. travnja). Odlični Bendelja koji se dosad već okitio brojnim medaljama na raznim svjetskim natjecanjima (već je bio svjetski prvak), ovo je zlato zaslužio u “njegovoj” kategoriji Rhythmic twirl seniori.

– Što reći za našeg Tihomira nego da je uvijek bio i ostao čudo od natjecatelja i da smo iznimno ponosni na njega i na njegove dugogodišnje izvrsne rezultate – rekli su nam iz twirling reprezentacije i dodali:

– Isto tako, naši natjecatelji Hana Ledić, Bernard Barač i Benjamin Iličić ušavši u finale svojih kategorija ostvarili su također hvale vrijedne rezultate. Hana je bila sedma u kategoriji Strutting za kadetkinje, Bernard je u kategoriji Rhythmic twirl seniori bio osmi, a Benjamin u kategoriji Solo 1 štap juniori deveti.

Tihomir Bendelja osvojio je novo zlato

– Čestitamo svim našim ostalim natjecateljima koji su bili na Svjetskom, jer kao što znamo i sudjelovanje je pobjeda za sebe, a isto tako veliko hvala našem stručnom stožeru koji je vodio našu reprezentaciju i to predsjednici Saveza Marina Mihelčić te sutkinjama Bjanki Bubica Šarić Pervan te Nini Kamber Muminović. (ib)

FOTO: Hrvatski twirling savez/Facebook