KAKAV ZLOTVOR Ostavio psića na nemilost, gladnog, uplašenog i ranjenog u teškom stanju

Nazvao sam komunalnog redara i u roku 15 minuta stigao je dežurni radnik iz skloništa Ottova kućica - rekao je čitatelj


Autor: podravski.hr — 03.02.2019. / 20:53 Aktualno

Privatan album / Kako je netko mogao ostaviti ovog cakanog psića

Posljednjih tjedana sve češće svjedočimo mnogobrojnim ostavljenim psićima i macama na ulici, u grabama ili pred vratima lokala. Zahvaljujući društvenim mrežama i korisnicima koji često objavljuju ostavljene životinje i mole za pomoć, mnogi od pasa i mačaka na kraju pronađu svoj dom. I danas se dogodio sličan slučaj u Koprivnici.

– Neki ljudski izrod ostavil’ je ovo lepo malo stvorenje pred Željezničarom, uplašen, vjerojatno i bubini… – napisao je naš čitatelj danas u popodnevnim satima na svojem facebook profilu i poručio svima koji “govore gluposti” o skloništu za životinje Ottova kućica da nisu u pravu.

Psić je zbrinut u veterinarskoj stanici

– Nazvao sam komunalnog redara i u roku 15 minuta stigao je dežurni radnik iz skloništa i odveo malca kod dežurnog veterinara na liječenje. Hvala gospodine Dubravko Stipanić na brzom dolasku – objavio je čitatelj.

Ističe kako je upravo dobio informaciju da je pas završio u veterinarskoj stanici kod dežurnog veterinara na “pikicama” i daljnjem liječenju pošto ima dosta rana i u zabrinjavajućem je stanju. (ib)

FOTO: Privatan album