Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kako stare pojedini znakovi horoskopa? Pogledajte, zanimljivo…

Svatko od nas stari na drugačiji način. Na to utječe tip temperamenta, karakterne osobine, jake i slabe strane. Ali postoje neke opće tendencije koje određuju isti tip ponašanja horoskopskih znakova

Ovan

Ovnovi ignoriraju svoje godine, žive u sadašnjem trenutku, vedri su i mladi do kraja života. U 60. nose kožnu jaknu i imaju toliko energije o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni sanjati.

Bik

Bikovi vole malo više pojesti pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi i žive dugo.

Blizanci

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju raditi, napredovati i razvijati se.

Rak

Rakovi se dijele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podsjeća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i djede.

Lav

Lavovi su staloženi i zaštitnički nastrojeni. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele biti autoritet i uzor mnogima.

Djevica

Djevice počinju negativno prihvaćaju svijet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje ostati u formi, brinu se o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su stroge, pametne i njegovane dame i gospoda.

Vaga

Vage se brinu o svom izgledu, pomlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu.

Škorpion

Škorpioni su važni i ugledni. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrirani na svoje ciljeve i uvjerenja. Tvrdoglavi su i nametljivi.

Strijelac

Strijelci se trude ne primjećivati starost i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i erotičnost zadrže i do pozne starosti.

Jarac

Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i djetinjast.

Vodenjak

Vodenjaci su neobično ozbiljni. S godinama mogu postati ekscentrični, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidljivi su.

Ribe Ribe se jako plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je račun, sumiraju rezultate. Zbog pretjerane brige mogu živjeti kraće nego što bi inače.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI