Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kako žena djevica voli? Od partnera očekuje odanost i stabilnost

Djevica je šesti znak Zodijaka i pasivan ženski zemljani znak, promjenjiv, melankoličnog temperamenta. Odgovorna je, brižna i vjeruje u pravu ljubav, praktičnu ljubav. Izuzetno je strastvena i intenzivna te zahtijeva savršenstvo u ljubavnom odnosu. Djevica žena teži analizirati situaciju, tražeći mane, jačanje slabosti i istraživanje emocija. Ona je uvijek u ljubavi s jednom osobom u isto vrijeme i ne nosi njeno srce u rukavu, zavoljet će jako tek nakon što duboko izanalizira tu osobu. S obzirom na to da je sklona analiziranju, nekada toliko pretjera u tome da “guši” partnera nepotrebnim detaljima i sitnicama. Ponekad previše i brine o bližnjima, te se oni mogu osjećati sputano i psihički umorno. Ovaj znak Zodijaka osjeća se najsigurnijom i najusklađenijom s energijom Svemira kada se ponaša u skladu s dobrobiti svog organizma. Djevica je komunikativna i inteligentna. Puna je ideja, a samopouzdanje i motivacija je uvijek guraju naprijed u realizaciju zacrtanog.

Što očekuje od partnera?

Djevici je kod partnera bitna stabilnost, odanost i iskrenost. Ne vezuje se tako lako, ali kada izjavi ljubav, onda je sigurna da zaista voli. Preferira duge veze. Partner djevice uvijek može računati na to da će biti uz njega u dobru i zlu. Također, to očekuje i od partnera. Najljepše se osjeća u vezi sa zemljanim znakovima.

Odana i brižna

Djevica je romantična u vezi, ali mora dozvoliti partneru da se izražava na svoj način, čak i ako za nju to nema smisla. Ako prihvati ljude kakvi zaista jesu, tada će biti imati bolju povezanost s partnerom. Djevica treba naučiti kako da otvori svoje srce, te bude ranjiva, posebno ako je u romansi s vodenim znakom (rak, škorpion ili ribe). S druge strane, ako uđe u vezu s vatrenim znakom (ovan, lav ili strijelac), trebala bi pokušati biti spontana. Djevica se najugodnije osjeća u društvu drugog zemljanog znaka (bik, djevica ili jarac), ali trebala bi iskazivati osjećaje. Ako uplovi u vezu sa zračnim znakom (blizanci, vaga ili vodenjak), djevica se treba truditi da bude strpljiva, odnosno dozvoliti partneru da sam dođe do nekih saznanja.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI