SELJAČINA Parkirao mercedes na zebri pa krenuo u obračun s našim suradnikom koji ga je fotografirao

Vozač mu je odmah pokazao srednji prst, ali nije stalo samo na tome. U jednom je trenu izašao iz mercedesa i nogom snažno udario u njegov auto


Autor: podravski.hr — 15.09.2018. / 10:20 Aktualno

Bahati vozač našem je fotografu prvo pokazao srednji prst

Kakvo li je samo neugodno iskustvo, obavljajući novinarski zadatak, imao naš povremeni suradnik Stjepan Belušić iz Križevaca.
Dok je žurio na utakmicu, pažnju mu je privukao mercedes koprivničke registracijske oznake parkiran na pješačkom prijelazu. Stao je i fotografirao auto u prometnom prekršaju. Vozač mu je odmah pokazao srednji prst, ali nije stalo samo na tome. U jednom je trenu izašao iz mercedesa i nogom snažno udario u njegov auto.

Muškarac s fotografije navodno je lokalni poduzetnik iz okolice Koprivnice

– Htio sam pokazati kako se čovjek parkirao na zebri pa sam stao, uzeo fotoaparat sa suvozačevog mjesta i okinuo fotku. No, vozač je izašao iz auta, zaletio se i ritnuo u desna vrata moga vozila. Što sam mogao drugo nego otići. Pa nisam se imao namjeru tući se s tim nasilnikom. Čovjek se očito htio obračunati sa mnom jer je trčao za automobilom kako bi me dostigao. Kad sam se vratio kući, vidio sam udubljenje na vratima. Policiji nisam prijavio ništa. Da je oštećenje bilo veće, sigurno bih ga prijavio – ispričao nam je danas Stjepan Belušić.
Muškarac s fotografije navodno je lokalni poduzetnik iz okolice Koprivnice. (ke)

Bahati vozač našem je fotografu prvo pokazao srednji prst

FOTO: STJEPAN BELUŠIĆ