KAKVA SREĆKOVIĆKA Izravno se sudarila sa šleperom i prošla gotovo neozlijeđena!

Škoda se nakon sudara s kamionom odbila u putni jarak, a, iako smo u sličnim prometnim nesrećama navikli na teške ozljede sudionika, vozačica se, srećom, izvukla s lakim tjelesnim ozljedama


Autor: podravski.hr — 15.02.2013. / 9:40 Crna kronika

KRIŽEVCI, NOVI GLOG – Vozačica škode felicije M. G. (53) u Novom Glogu nedaleko od Križevaca skrivila je tešku prometnu nesreću u kojoj je zamalo poginula. Upravljajući neprilagođenom brzinom na snježnom i skliskom kolniku u smjeru Bjelovara, izgubila je nadzor nad automobilom i prešla na lijevu stranu kolnika, gdje se izravno sudarila sa šleperom zagrebačkih oznaka kojim je upravljao V. V. (39).
Škoda se nakon udarca odbila u putni jarak, a iako smo u sličnim prometnim nesrećama navikli na teške ozljede sudionika, vozačica se, srećom, izvukla s lakim tjelesnim ozljedama. Prevezena je u koprivničku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, a kako nije bila u stanju podvrgnuti se alkotestiranju, u bolnici su joj izuzeti uzorci krvi i urina.
Vozač teretnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola. Očevid na mjestu nesreće obavili su križevački policajci koji su protiv M. G. podnijeli prekršajni nalog, a Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici će o nesreći biti dostavljeno izvješće.
Izvještava: MARCEL KOVAČIĆ