KAKVA VIJEST Viceprvak svijeta Zlatko Dalić u petak dolazi u Podravku potpisati važan ugovor!

Dalić će u Koprivnicu doći u petak u jutarnjim satima


Autor: podravski.hr — 26.07.2018. / 11:02 Aktualno

Marin Pucar sa Zlatkom Dalićem i njegovom suprugom u Dalićevoj vikendici na Dravi; supružnici su dobili prigodne Podravkine darove (Foto: Cropix)

Zlatko Dalić, srebrni izbornik naših Vatrenih, nakon dočeka u Zagrebu, Varaždinu i Livnu dolazi i u Koprivnicu!
Ovu vijest potvrdili su nam u koprivničkoj prehrambenoj kompaniji Podravki. Naime, Dalić će u Koprivnicu doći u petak u jutarnjim satima, a kako stvari stoje, ekskluzivno će se družiti sa zaposlenicima Podravke. Razlog njegova posjeta je i suradnja koju će ubuduće imati s našom kompanijom.
– Veliko nam je zadovoljstvo objaviti kako će se naši zaposlenici družiti s izbornikom Hrvatske nogometne reprezentacije, a koje će se održati povodom potpisivanja Ugovora o suradnji između Kompanije i Zlatka Dalića.
Dalića u Koprivnici pamtimo i kao trenera NK Slavena Belupa, ali u Podravini se, na žalost, nije dugo zadržao. Na vruću klupu Slavena Dalić je sjeo početkom kolovoza 2009. godine umjesto Milivoja Bračuna koji je tamo izdržao tek nekoliko utakmica. Kako Bračun otpočetka nije ‘kliknuo’ s vodstvom kluba i igračima, vrlo brzo su mu se zahvalili na suradnji.
Zlatko Dalić u Koprivnici je, međutim, bio u prolazu. Ostao je tek nepunih deset mjeseci. Otišao je potkraj svibnja 2010. godine, a Slaven je te sezone završio na sedmom prvenstvenom mjestu. Mediji su tada objavili kako je trenerski mag dobio arapsku ponudu koja se ne odbija i odlučio krenuti put Saudijske Arabije. (ib)

Zlatko Dalić na klupi Slavena s pomoćnikom Pavom Crncem

Sa Slavenovim šalom na treningu

Uz aut crtu za vrijeme utakmice u Koprivnici

FOTO: CROPIX