KAKVO IZNENAĐENJE Dejan zaprosio voljenu Mateju na skupštini ispred 170 vatrogasaca

Prva prosidba na nekoj vatrogasnoj skupštini


Autor: podravski.hr — 14.01.2018. / 13:44 Stil

Dejan Ilotić zaprosio svoju Mateju Novogradec

Pravo iznenađenje priredio je u subotu navečer Dejan Ilotić, dugogodišnji član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Peteranec kod Koprivnice, svojoj djevojci Mateji Novogradec, također pripadnici mjesnog DVD-a, kad ju je na godišnjoj skupštini društva zaprosio pred 170 vatrogasaca i njihovih gostiju.
Mateja nije znala što joj se sprema pa je ostala zatečena Dejanovom romantičnom gestom kad je kleknuo pred nju u prepunom vatrogasnom domu. Ipak, oduševljeno je pristala na Dejanou prosidbu koju je zaista odradio kako se spada. Izašao je za govornicu, pripremio vrlo emotivan govor o svojim počecima u DVD-u te o tome kako je upoznao Mateju na jednom od druženja vatrogasaca iz Peteranca i Koprivnice, čiji je Mateja tada bila član.
Pred sam kraj, kad je trebalo izgovoriti sudbonosno pitanje, Dejan se malo zbunio, no uz veliku podršku kolega vatrogasaca uspio je ostati pribran, kleknuo i izvadio prsten.
Mateja je na opće oduševljenje okupljenih rekla ‘da’ te tako s Dejanom ušla u povijest peteranskog DVD-a kao prve zaruke sklopljene na jednoj vatrogasnoj skupštini. (sm)

Zagrljaj friških zaručnika

Zaručnica je spremno prihvatila zlatni prsten

Vatrogasni ples i zabava

Tancalo se do dugo u noć

FOTO: KARLO EISENBEISSER