Kalinovčani na izletu u Rijeku i Opatiju

Članovi Kulturne udruge Tomislav Franjić iz Kalinovca, nakon popuštanja epidemioloških mjera, počeli su sa svojim redovitim aktivnostima. Tako su sastanke održali članovi mješovitog pjevačkog zbora, tamburaškog orkestra te dramska grupa odraslih i dogovorili održavanje proba i planiranje nastupa.

Prošlu subotu bili su na jednodnevnom izletu. Izlet je počeo hodočašćem u svetište Majke Božje Trsatske te obilaskom Trsatske Gradine. Nakon toga put je nastavljen prema Opatiji gdje su se članovi mogli kupati na gradskoj plaži. Svi oni koji nisu bili za kupanje obišli su opatijske znamenitosti. Na povratku kući prošetali su riječkom obalom i najpoznatijom šetnicom u Rijeci – Korzo.

– Nakon motivirajućeg izleta i druženja dogovorene su i daljnje aktivnosti. U planu je da 18. srpnja (nedjelja) članovi pjevačkog zbora i tamburaškog orkestra pjevaju i sviraju misu u crkvi sv. Luke ev. u Kalinovcu i nakon toga nastave sa zajedničkim druženjem u vinogradu članova – rekli su članovi Kulturne udruge Tomislav Franjić.

Foto: Općina Kalinovac

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI