KAO NA DIVLJEM ZAPADU Lovci se napili i napravili dar-mar u seoskom kafiću

Uhićeni lovac (47), koji je napuhao čak 3,01 promila, vrijeđao je na nacionalnoj osnovi konobaricu i dva gosta. Prijavljena je i konobarica koja je napuhala 1,33 promila


Autor: podravski.hr — 18.01.2013. / 13:26 Crna kronika

SUBOTICA PODRAVSKA – Prava barska makljaža koje se ne bi postidjeli ni western klasici dogodila se u kafiću u Subotici Podravskoj kod Rasinje. Sve je počelo u dobrom raspoloženju. Skupina lovaca odlučila je proslaviti uspješan lov kojem su toga jutra prisustvovali u obližnjem lovištu. Fešta se otegnula, častilo se, pjevalo, čak i plesalo po stolu, a zatim su se, kako to obično biva, svi kriš-kraš posvađali.
Prema policijskom izvješću, zbog remećenja reda u kafiću prijavljeno je sedam osoba: 22-godišnja konobarica te šest muškaraca starih od 22 do 49 godina od kojih su trojica bili lovci. Iz policije su izvijestili kako je konobarica pod utjecajem 1,33 promila alkohola propustila spriječiti narušavanje reda, a prethodno je davala alkoholna pića pijanim osobama. Uhićeni 47-godišnjak, koji je imao 3,01 promila alkohola, vrijeđao je i omalovažavao na nacionalnoj osnovi konobaricu i dva gosta.
U metežu koji je nastao bacale su se čaše i flaše, letjele šake, a ‘frku’ su na kraju morali rješavati policajci. Sudionici izgreda prekršajno su prijavljeni. Policajci su kod 27-godišnjeg lovca pronašli nož i lovačke metke, a oduzete su mu i dvije lovačke puške iz automobila.
Izvještava: KARLO EISENBEISSER