Kaos u Stiski zbog tablete: Mile htio sve redom je..ti, snaha prijetila ‘svršavanjem’

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Teško da se možemo prisjetiti ijednog slučaja crne kronike kojemu je povod bila svađa oko tablete. Upravo je to povod nesvakidašnjem obiteljskom obračunu koji se dogodio dan prije badnjaka prošle godine, a kojeg je nedavno rješavao koprivnički prekršajni sud. U đurđevačkom naselju Stiska u kojem pretežito živi romsko stanovništvo zakrvili su se svekar, snaha i šogor.

Prvookrivljeni Milorad (48) zbog tablete lupoceta napao je snahu, drugookrivljenu Anđelu (30) i grubo je izvrijeđao:

– J…m ti djecu u usta! J…m ti mrtvu mater! J..o te tvoj brat i mrtvi otac! – vikao je na snahu koja mu je uzvratila jednako brutalnim uvredama i psovkama.

– J..m ti djecu u usta! Neka ti djeca jedu spermu od moje j……e! Ja se j…m i budem se j….a! – uzvratila je Anđela svekru Miloradu, a zatim napala svojeg šogora, trećeokrivljenog Zvonimira (21).

– J..i si svoju rodbinu! Svršiti ću tvome sinu u usta! – grmila je na Zvonimira koji također nije ostao dužan.

– J…m ti djecu u usta! J..i si tortu od svoje male! – uzviknuo je Anđeli.

Nakon toga je, prema presudi, prvookrivljeni Milorad izvadio spolovilo i nastavio vrijeđati snahu Anđelu.

– “Stavit ću ti k…c u guzicu i usta! – vikao je Milorad. Na žalost, cijelom cirkusu svjedočila je desetogodišnja djevojčica.

Cijelim se slučajem nedavno bavio koprivnički prekršajni sud kojem su prijavljeni sudionici čudnovato sadržajnog verbalnog okršaja. Sutkinja Dubravka Miloloža ih je proglasila krivima. Svo troje moraju platiti po 2700 kuna kazne zajedno sa sudskim troškovima, a ako u roku od tri mjeseca plate po 1900 kuna, što su dvije trećine kazne, sud će im kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti. 

FOTO Ilustracija / Nema veze sa člankom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI