KARATE Đurđevčanima s 26 medalja prvo mjesto

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Karate klub Đurđevac organizirao je turnir na kojem je nastupilo 320 natjecatelja iz 29 klubova i tri države. Đurđevac je u ukupnom poretku klubova s 26 medalja osvojio prvo mjesto. Za Đurđevac zlatne medalje osvojili su Ema Juričić u dvije kategorije, Lea Hrženjak, Josip Pandur i cicibani ekipno u katama, srebrne Lorena i Ema Čorba, Emanuel Stanešić, Josip Pandur, Petra Gašparec, Lucija Lauš te cicibanke, mlađe učenice, mlađi učenici i učenici ekipno u katama, a brončane Nika Pandur i Jakov Bartolić u dvije kategorije, Šime Ivandija, Josip Pandur, Erik Fucak, Stjepan Bartolić, Sebastijan Mesarov, Mateja Prevedan i cicibani ekipno u katama.

Članovi Karate kluba Đurđevac

Za Koprivnicu zlatnu medalju osvojila je Dora Švegović, a brončane Tara Huzak u dvije kategorije, Teo Stipić, Vito Lončar i Dominik Lazar.

Za križevački KTC zlatne medalje osvojili su Iva Katalenac u dvije kategorije i Karlo Habjanović, a brončane Larisa Lugomer u dvije kategorije i Luka Pajnić.

Za Pitomaču broncu je osvojila Franka Makvić, a za Podravski sokol iz Pitomače srebro Vito Radelić.

FOTO: Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI