KARATE Đurđevčanima s 26 medalja prvo mjesto

Podravski list profile

Karate klub Đurđevac organizirao je turnir na kojem je nastupilo 320 natjecatelja iz 29 klubova i tri države. Đurđevac je u ukupnom poretku klubova s 26 medalja osvojio prvo mjesto. Za Đurđevac zlatne medalje osvojili su Ema Juričić u dvije kategorije, Lea Hrženjak, Josip Pandur i cicibani ekipno u katama, srebrne Lorena i Ema Čorba, Emanuel Stanešić, Josip Pandur, Petra Gašparec, Lucija Lauš te cicibanke, mlađe učenice, mlađi učenici i učenici ekipno u katama, a brončane Nika Pandur i Jakov Bartolić u dvije kategorije, Šime Ivandija, Josip Pandur, Erik Fucak, Stjepan Bartolić, Sebastijan Mesarov, Mateja Prevedan i cicibani ekipno u katama.

Članovi Karate kluba Đurđevac

Za Koprivnicu zlatnu medalju osvojila je Dora Švegović, a brončane Tara Huzak u dvije kategorije, Teo Stipić, Vito Lončar i Dominik Lazar.

Za križevački KTC zlatne medalje osvojili su Iva Katalenac u dvije kategorije i Karlo Habjanović, a brončane Larisa Lugomer u dvije kategorije i Luka Pajnić.

Za Pitomaču broncu je osvojila Franka Makvić, a za Podravski sokol iz Pitomače srebro Vito Radelić.

FOTO: Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Slavica Schuster prekida karijeru?

Slavica Schuster, koprivnička rukometašica koja je donedavno bila članica Albe iz Szekesfehervara, vrlo je blizu odluke o prekidu karijere. Iako su je u mađarskom klubu

  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI