Karlo ulovio dva kapitalca: To mi je veći užitak nego da se pojavila gola Nives Celzijus

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Karlo Posavec, strastveni ribolovac iz Koprivnice, imao je idealno otvaranje ribolovne sezone nakon ukidanja zabrane uvjetovane kornavirusom. Prvo je posljednji dan prije lovostaja na somove na svom omiljenom mjestu na jezeru Šoderica ulovio soma teškog 13 kilograma. Prošli četvrtak je, pak, dan započeo ulovom šarana od 15,6 kilograma.

– Dobro me je krenulo ovih dana. Jedva sam čekao da se ponovno odobri ribolov, a ova mala pauza očito mi je donijela i novu sreću jer sam samo u nekoliko dana ima dva sjajna ulova. Posebno me razveselio šaran jer se takva “mrcina” ne ulovi baš često – priča nam Karlo Posavec.

Karlo sa šaranom

Šarani, dodaje Karlo, najbolje grizu oko sedam sati ujutro i to se i ovaj put pokazalo točnim.

– Nakon buđenja i kontrole štapova vratio sam se u svoju kamp-kućicu i vrlo brzo stigao je signal da je nešto zagrizlo i odmah sam istrčao van. Čim sam primio štap, znao sam da će to biti kapitalac. Morao sam otići u čamac i punih pola sata borio sam se sa šaranom. Odvukao me daleko od obale, a sav moj trud na kraju se isplatio. Taj mi je ulov bio veći užitak nego da se preda mnom pojavila gola Nives Celzijus. Tako mi je najlakše opisati što mi je zapravo značio ovaj ulov šarana – kaže Karlo Posavec.

Nakon fotografiranja Karlo je pustio šarana u vodu te se nada da će se opet sresti kad njegov kapitalac “podeblja” težinu.

Karlo sa somom

– Dosad sam imao ulove šarana do 20 kilograma, a ovaj mi je nekako najdraži. Svaki novi kapitalac uvijek je na prvom mjestu. Nadam se da će i nastavak ove ribolovne sezone za mene biti ovako uspješan, a i dalje će moj moto biti ‘ulovi i pusti’ – zaključio je Karlo Posavec.

Ustupio Karlo Posavec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI