Karlovčanin Tomislav Gerić novi direktor Križevačkog poduzetničkog centra

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Križevački poduzetnički centar od prošlog tjedna ima novog direktora, mladog ekonomista Tomislava Gerića. Gerić je rodom iz Karlovca, no nakon ovog izbora seli se u Križevce i zadatak će mu biti upravljati Razvojnim centrom i tehnološkim parkom.

Iako vrlo mlad, Gerić ima bogato iskustvo u financijskom sektoru. Prema podacima s njegova profila na Linkedinu, među ostalim, radio je u Agenciji za mobilnost i europske programe, te čak tri godine u Ministarstvu financija u Sektoru upravljanja javnim dugom.

Prema riječima križevačkog gradonačelnika Marija Rajna, Gerić je pokazao najviše od šest kandidata koji su se javili na natječaj za direktorsko mjesto. Na spomenutom natječaju tražila se samo visoka stručna sprema, neovisno o smjeru, te prezentacija plana razvoja Križevačkog poduzetničkog centra.

– Iako su si i ostali dali truda, spomenuti kandidat iskočio je svojim planom. S obzirom na veliko iskustvo u financijskom sektoru, plan nam je uključiti ga i u rad gradske uprave – kazao je gradonačelnik Mario Rajn.

Na novu dužnost Tomislav Gerić službeno je stupio jučer, u utorak.

FOTO Križevci.info

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI