KLADARSKI DVD NE DA SVOJU PREDSJEDNICU Mateja Fras opet izabrana za vatrogasnu šeficu

'Možemo se pohvaliti da je u rad DVD-a uključeno 60 djece i mladeži te da neprestano raste njihov broj', ponosno će nova-stara predsjednica


Autor: podravski.hr — 20.02.2013. / 21:02 Stil

PITOMAČA, KLADARE – Mateja Fras i u naredne će četiri godini biti predsjednica Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Kladara pokraj Pitomače, a Zdravko Fras zapovjednik.
Izborna skupština Društva poslužila je i za dodjelu priznanja pa je spomenicu za 50 godina članstva dobio Petar Špiranec te za deset godina Lucija i Luka Ivanec, Samanta, Silvija, Josip i Mihael Šubić, Slavko Greguraš, Toni Fadljević i Mihael Špiranec. Brončane medalje dobili su: Tomislav Fras, Ante Putnik, Vanja Pocrnić i Zdravko Fras, a brončane plamenice: Mirko Brlas, Branko Halapa, Karlo Miloš, Josip Orenda, Mateja Fras i Darko Tkalčec.
– Možemo se pohvaliti da je u rad Društva uključeno 60 djece i mladeži te da neprestano raste njihov broj. Organizirali smo i školovanje naših članova za vatrogasna zvanja te je u prošloj godini završeno i uređenje Vatrogasnog doma. I u ovoj ćemo godini redovito provoditi preventivne aktivnosti te ćemo organizirati i memorijalno natjecanje Jurica Botković – kaže Mateja Fras.