Klara i Bruno Katavić na popisu izbornika za Europsko prvenstvo

Proteklog je tjedna počeo ciklus priprema za nastup na Europskom seniorskom prvenstvu u karateu koje će se održati u Poreču od 19. do 23. svibnja. Naime, Hrvatska je dobila organizaciju u konkurenciji još petnaest zainteresiranih kandidata umjesto švedskog grada Göteborga, koji je krajem prošle godine otkazao organizaciju prvenstva.

Tako se muška reprezentacija okupila u Daruvarskim toplicama pod stručnim vodstvom Dubravka Koleca, Danijela Vučića i Fedora Nalisa, dok je ženska reprezentacija pripreme odradila u Termama Sveti Martin na Muri pod vodstvom Dragutina Galine, Davora Mrzaka i Danila Domdjonija.

Križevački karatisti Klara i Bruno Katavić također su na popisu izbornika i pokušat će svojim radom i angažmanom izboriti nastup na predstojećem prvenstvu. (ds)

Bruno i Klara Katavić
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI