KLIKNI I OSVOJI Frigo i portal Podravski.hr ovaj tjedan daruju indukcijsku ploču na kojoj možete kuhati razne delicije

Čitajte tjednik Podravski list i portal Podravski.hr i sudjelujte u velikom proljetnom darivanju


Autor: podravski.hr — 04.06.2018. / 9:31 Stil

Indukcijska ploča koja ide našoj sretnoj čitateljici

Poduzeće Frigo iz Koprivnice u suradnji s portalom Podravski.hr daje još jedan vrijedan dar – indukcijsku ploču Gorenje ICE 2000 SP s upravljanjem na dodir i timer funkcijom. Ploču možete imati u vlastitoj kuhinji, a bogme i na odmoru negdje u goricama, na moru ili u studentskom stančiću. Užitak kuhanja je zajamčen.
Tvrtka FRIGO&CO d.o.o. je privatno poduzeće koje je iz malog obiteljskog obrta postalo tržišni lider na području maloprodaje i veleprodaje bijele tehnike, audio video tehnike, malih kućanskih aparata, elektromaterijala, ručnih i električnih alata, rasvjete i posuđa velikog broja svjetski poznatih brandova, na teritoriju sjeverozapadne Hrvatske i šire. Danas zapošljava 80 mladih i motiviranih ljudi, izrazitih stručnjaka, koji posjeduju sva potrebna znanja i kvalitete za suvremeno poslovanje i rješavanje svih zahtjeva tržišta.
Kako do indukcijske ploče? Lako. Sve što trebate napraviti jest lajkati našu Facebook stranicu Podravski list, ovu objavuna našoj stranici i u komentaru tagirati najmanje dvije osobe kojima biste najradije skuhali neki fini ručak na ovoj moćnoj indukcijskoj ploči.
Naša igrica traje do 8. lipnja (petak) do 12 sati. Ime jednog sretnika ili sretnice odabrati ćemo pomoću aplikacije Woobox i objaviti u subotu na našem webu Podravski.hr najkasnije do 14 sati.
Čitajte tjednik Podravski list i portal Podravski.hr i sudjelujte u velikom proljetnom darivanju.
I ne zaboravite: posljednji dar velikog proljetnog darivanja čeka vas u ponedjeljak, 11. lipnja.