Klub Volonter penzioner proslavio godinu dana postojanja

Klub umirovljenika Volonter penzioner Gradskog društva Crvenog križa u petak je obilježio prvu godišnjicu aktivnosti Kluba. Tom prigodom organizirano je druženje te su sažeta postignuća i prikazane fotografije s programa provedenih u proteklih godinu dana.

– U tom je razdoblju Klub Volonter penzioner okupio 128 umirovljenika, organizirao 223 različita događanja kojima je cilj aktivno starenje i cjeloživotno učenje te proveo 100 volonterskih akcija – kazali su u Crvenom križu i dodali da članovi Kluba redovito sudjeluju u volonterskim akcijama za Socijalnu samoposlugu. U godinu dana organizirano je točno 100 akcija prikupljanja donacija u trgovačkim centrima te podjele paketa pomoći korisnicima Socijalne samoposluge.

– Od članova Kluba njih 35 redovito volontira u tim, ali i ostalim akcijama koprivničkog Crvenog križa poput dobrovoljnog darivanja krvi i akcija cijepljenja protiv koronavirusa. Član Kluba može postati svaki umirovljenik koji želi ugodno i korisno provoditi svoje slobodno vrijeme. Svi programi su besplatni. Za učlanjenje treba donijeti osobnu iskaznicu i rješenje o mirovini ili obavijest o mirovinskim primanjima. Sjedište Kluba umirovljenika Volonter penzioner je u prizemlju zgrade na Trgu E. Kumičića 4 i otvoren je radnim danom od 10 do 12 sati – kažu u Crvenom križu. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI