KOBNO RASKRIŽJE U nesreći ozlijeđeno dijete, muškarac (34) priveden zbog vožnje pod gasom

Imali su posla i s 34-godišnjakom koji je još u petak dobro nacugan vozio kroz Koprivnicu


Autor: podravski.hr — 28.10.2018. / 8:50 Nekategorizirano

Nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete

Maloljetno dijete (5) lakše je ozlijeđeno u jučerašnjoj prometnoj nesreći na raskrižju Krležine i Ulice A. Neimarevića u Koprivnici. O nesreći u kojoj su sudjelovali nissan i citroen pisali smo jučer, a danas ujutro oglasila se i policija.

– Jučer, 27. listopada, oko 11.25 sati u Koprivnici, na raskrižju Ulice Antuna Neimarevića i Miroslava Krleže, zbog nepoštivanja prednosti prolaska sudarila su se dva osobna automobila. Jedan je putnik lakše ozlijeđen – navode u policiji te dodaju kako to nije bila jedina “situacija” u prometu s kojom su se bavili.

Naime, imali su posla i s 34-godišnjakom koji je još u petak dobro nacugan vozio kroz Koprivnicu.

– Na Prekršajni sud u Koprivnicu doveli smo 34-godišnjaka koji je u petak oko 22.30 sati u Koprivnici upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,08 promila – kazuju.

Dodajmo kako je kažnjen zatvorom od 15 dana, uvjetno na jednu godinu, te novčanom kaznom od 1800 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca. Podsjećamo i kako od danas vrijedi zimsko pravilo ponašanja u prometu, dakle obavezna su dnevna, kratka svjetla na vozilima inače je kazna 300 kuna. (ib)

FOTO: Dubravko Vutuc