Kolar novi predsjednik NO HDZ-a, tajnik Odbora Pavlović

Održana je konstituirajuća sjednica Nadzornog i Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, a kako doznajemo za predsjednika NO je izabran Tihomir Kolar. Dodajmo i kako je stari i novi predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota čestitao izabranim članovima te prema najavi, za političkog tajnika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije predložio Sinišu Pavlovića, a rizničara Mirka Peroka. Oba prijedloga prihvaćena su jednoglasno.

Podsjetimo, unutarstranački izbori za predsjednika i potpredsjednika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije održani su sredinom listopada ove godine po načelu „jedan član-jedan glas“ i za predsjednika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije izabran je Darko Sobota (Kalinovac), a za potpredsjednike Vlado Bakšaj, Damir Felak, Stjepan Milinković i Franjo Poljak.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI