KOLINDA KOD VANESE Hrabroj djevojčici predsjednica darovala velikog plišanog medvjedića

Da se otac u startu predstavio, drukčije bi se reagiralo - sa žaljenjem je rekla hrvatska predsjednica


Autor: podravski.hr — 22.02.2018. / 19:25 Aktualno

Hrvatska predsjednica stiže u Rebro i nosi velikog plišanog medu

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila je danas poslijepodne teško bolesnu Vanesu (14) koja se liječi u zagrebačkom KBC-u Rebro i čiji je otac jučer uhićen nako što je nazvao predsjedničin ured i zaprijetio da će na tu bolnicu baciti bombu.
Predsjednica je hrabroj djevojčici iz Koprivnice darovala velikog plišanog medvjedića i obećala maksimalnu pomoć u daljem liječenju. Izrazila je žaljenje uhićenjem njezina oca.
– DORH je pokrenuo postupak protiv njega u koji se ja ne smijem i ne želim miješati. Ali, mogu razumjeti njegovu bol. Jedino mi je žao što se nije predstavio kad je zvao, tek smo kasnije saznali o kome se radi. Da se u startu predstavio, odmah bi se drugačije reagiralo – rekla je Kolinda Grabar Kitarović novinarima Jutarnjeg lista.
Vanesina Majka Kruna Dolenec otkrila je kako se danas telefonski čula sa suprugom Draganom koji je zbog prijetnji da će baciti bombu u bolnici trenutno u pritvoru u Varaždinu. Kako neslužbeno doznajemo, Dragan će vjerojatno biti prebačen u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu gdje će mu biti pružena potrebna zdravstvena pomoć. (rm)

Hrabra Vanesa danas u bolničkom krevetu na Rebru

FOTO: RANKO ŠUVAR / HANZA MEDIA