‘KOMBAJNIRAO’ Liječnici: ‘Vozač je bio toliko pijan da nismo znali jel’ mu zlo od alkohola ili nesreće’

Prema tragovima nesreće, dvojac je upravljajući golfom trojkom vjerojatno zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor i samo uletio u polje


Autor: podravski.hr — 13.07.2018. / 10:27 Crna kronika

Automobilom krenuli u ranu 'berbu' kuruze

Danas ujutro na cesti između Pustakovca i Koprivničkog Ivanca nedaleko od Koprivnice dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća u kojoj, prema prvim informacijama, nije bilo ozbiljnije ozlijeđenih osoba.
Policijski očevid još nije bio završio u trenutku nastanka teksta, no da i je, ne bi nam previše mogao pomoći. Policajci, naime, još utvrđuju tko je upravljao ‘kombajnom’. Muškarac kojeg su pronašli u automobilu bio je na suvozačkom mjestu, a drugi muškarac bio je izvan vozila. Automobil je prilično slupan.

Neslužbeno smo doznali kako su obojica sudionika nesreće prevezeni u koprivničku Opću bolnicu. No, njihove ozljede još je nemoguće precizno utvrditi dok se ne otrijezne. Kako smo neslužbeno doznali, jedan je bio toliko pijan da liječnici nisu mogli odmah utvrditi da li mu je zlo od alkohola ili ozljeda od tumbanja u automobilu.
Prema tragovima nesreće, dvojac je upravljajući golfom trojkom iz smjera Pustakovca prema Koprivničkom Ivancu vjerojatno zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor i samo uletio u polje. Automobil je u nekontroliranom kretanju rušio kukuruz pred sobom i okrenuo se. Vozača, dok utvrde njegov identitet, čeka prekršajna prijava. (ke)

FOTO/VIDEO: NIKOLA WOLF