KOMPLETAN MAKEOVER Sretna dobitnica je nezaposlena Martina, majka četiri djevojčice!

Odabrana je uz pomoć web-aplikacije woobox, nasumce, među brojnim djevojkama i ženama koje su na našoj Facebook-stranici pisale zašto bi baš one trebale osvojiti kompletan makeover


Autor: podravski.hr — 03.04.2018. / 8:31 Stil

Kompletni makeover ide u Prekodravlje (Foto: Lorella)

Martina Živko iz Repaša, nezaposlena majka četiri djevojčice, dobila je kompletni makeover Podravskog lista i portala podravski.hr

Odabrana je uz pomoć web-aplikacije woobox, nasumce, među brojnim djevojkama i ženama koje su na našoj Facebook-stranici pisale zašto bi baš one trebale osvojiti kompletan makeover. Javilo nam se više od 130 korisnica. Sretna je dobitnica odabrana baš na Uskrs, a osim ovdje, ime dobitnice možete vidjeti i na našoj objavi na navedenom postu na Facebook-stranici Podravskog lista.

Za sudjelovanje je bilo potrebno lajkati ovu objavu na našoj Facebook-stranici i pod objavu upisati komentar od nekoliko rečenica s pojašnjenjem zašto baš vi trebate osvojiti makeover. Martina je imala najviše sreće, a za njen novi izgled pobrinut će se vrhunski majstori svog zanata.

Martina Živko napisala je zašto želi makeover

 

Potpuna promjena frizure bit će u rukama iskusnog koprivničkog frizera Gorana Večenaja kojemu se “pod škarice” redovno prepuštaju mnoge poznate osobe. Šminkanje vas pak očekuje u popularnom koprivničkom Beauty centru Gloss. Za kraj ćete imati priliku odabrati haljinu iz snova u trgovini odjećom Lorella.

Sretna dobitnica može se javiti u redakciju Podravskog lista na Florijanskom trgu ili nas kontaktirati u inbox Facebook-stranice. (pl)