KONCERT GODINE Imamo dobitnike ulaznica za nastup regionalne zvijezde Halida Bešlića

Imena sretnih dobitnika izvukli smo slučajnim odabirom uz pomoć internetske aplikacije Woobox


Autor: podravski.hr — 07.12.2018. / 19:01 Stil

Halid Bešlić danas nastupa u Koprivnici

Portal Podravski.hr daruje vam četiri karte za koncert regionalne pjevačke zvijezde i kralja sevdaha Halida Bešlića. Sve što ste trebali napraviti jest lajkati našu prethodnu objavu na našem facebooku, u komentaru tagirati najmanje dvije osobe koje biste vodili na koncert i to ste trebali učiniti do danas u 12 sati.

Imena sretnih dobitnika izvukli smo slučajnim odabirom uz pomoć internetske aplikacije Woobox, a oni su Marija Ferenčina, Štefica Ledinko, Željka Nađ i Zlatko Šipek. Sretno i uživajte u nezaboravnim Halidovim hitovima! Svoje ulaznice podignite u redakciji Podravskog lista već sutra od 10 sati.

– Koprivnička publika u jako mi je dobrom sjećanju i jedva čekam da se ponovno vidimo i zajedno zapjevamo. Na koncertu će biti svega, od mojih pjesama do pokojeg sevdaha – rekao nam je popularni Halid.
Kaže kako planira snimanje novog albuma, a publiku u Koprivnici sigurno će ‘zapaliti’ hitovima poput Miljacke, Lavande, Prvog poljupca i drugih. Dodajmo i kako će prije Halida posjetitelje koncerta zabavljati dobro poznati Tamburaški sastav Dangube. (pl)

FOTO: JUTARNJI LIST