KONCERTI U SREDIŠTU GRADA Koprivničko Ljeto na Zrinskom otvara Neno Belan, a zatvara Urban

Neno Belan & Fiumens otvorit će ovogodišnje izdanje Ljeta na Zrinskom koje počinje u subotu, 14. srpnja, u 21 sat


Autor: podravski.hr — 03.07.2018. / 13:00 Stil

Neno Belan iduće subote u središtu Koprivnice

Neno Belan & Fiumens otvorit će ovogodišnje izdanje Ljeta na Zrinskom koje počinje u subotu, 14. srpnja, u 21 sat. Ovim velikim koncertom počinje još jedna uspješna koprivnička manifestacija, i to treću godinu zaredom.
Osim popularnog Nene Belana, Koprivničance će subotama tijekom ljeta, sve do 18. kolovoza, zabavljati i Letarg te domaći bend Ogenj (21. srpnja), Laura, Luigi i Matija (28. srpnja), The Groovebox (4. kolovoza), Klapa Contra (10. kolovoza) te Meritas (17. kolovoza).
Ljeto na Zrinskom 18. kolovoza zatvorit će popularni Urban&4, također u 21 sat.
Osim koncerata, Grad Koprivnica s partnerima za građane organizira brojna druga događanja. Utorkom i četvrtkom svi su pozvani u gradski park na Ljetno kino pod zvijezdama, srijeda je rezervirana za dječje sadržaje poput kreativnih i znanstvenih radionica i predstava, kao i sportske i rekreativne sadržaje u kojima će građani moći vježbati uz instruktore yoge, pilatesa i ostalih rekreativnih sportova.
Četvrtkom će se održavati i večeri poezije te čitanje priča za malu djecu, a petkom će naši lokalni DJ-i zabavljati okupljenu publiku. Nedjeljom će se na manifestaciji predstavljati lokalne općine svojim bogatim kulturno-umjetničkim programom. (sm)
FOTO: FACEBOOK/NENO BELAN