KONCERTNE POSLASTICE Crvena Jabuka i Opća opasnost potvrdili dolazak, čeka se i Zvonko Bogdan

U pregovorima smo i vrlo blizu dogovora sa Zvonkom Bogdanom koji bi nam pružio pravu tamburašku večer – ističe dogradonačelnik Šaško


Autor: podravski.hr — 25.03.2018. / 17:55 Aktualno

Žera če zabavljati Križevčane na 51. Spravišču

Zanimljivo je kako se s promjenom vlasti i politike najednom mijenjaju i glazbene preferencije gradskih organizatora. I dok su prošlih godina, za mandata križevačkog gradonačelnika Branka Hrga na Spravišču pjevali Miroslav Škoro, Klapa Šufit, Mladen Grdović, Maja Šuput, Lidija Bačić, Mate Bulić i slični, ove će godine, kako su zapuhali nezavisni Rajnovi vjetrovi “drmati” rokeri i starograđani.

Najveća i najpoznatija križevačka manifestacija Spravišče održat će se ove godine od 14. do 17. lipnja, a doznajemo kako će Prigorce na otvorenoj pozornici glavnog gradskog trga zabavljati legendarni sarajevsko-zagrebački pop-rockeri iz benda Crvena jabuka te nešto žešći rockeri Opća Opasnost. Na internetskim stranicama Opće opasnosti već je potvrđen datum svirke (op.a. 15. lipnja), a informaciju o gostovanju ostalih izvođača provjerili smo kod šefa organizacijskog odbora Spravišča, zamjenika gradonačelnika Danijela Šaška.

 

Pero iz Opće pobrinut će se za dobru glazbu

 

– Opća opasnost potvrdila je svoj nastup kao i Crvena jabuka. I za kraj mogu vam reći kako smo u pregovorima i vrlo blizu dogovora sa Zvonkom Bogdanom koji bi nam pružio pravu tamburašku večer.  Zaista sam zadovoljan ovogodišnjim glazbenim izvođačima, imat ćemo jedan presjek zabavne, pop-rock i starogradske glazbe te će svatko pronaći nešto za svoju dušu – ističe Šaško.

Podsjećamo kako je Mario Kovač novi redatelj predstave koja obrađuje legendu o pomirenju križevačkih purgera i kalničkih šljivara.  (as)