Konferencija 300 najmoćnijih žena u biznisu: Daliborka Kranjčić iz KTC-a među deset najboljih

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovog četvrtka održat će se 10. međunarodna konferencija ‘Žene u biznisu’ koju organizira Lider Media, a cilj joj je okupljanje i povezivanje poslovnih žena, vlasnica, direktorica i menadžerica kompanija Hrvatske, regije i šire.

Ovim događanjem žele se istaknuti uspješna iskustva i povezati poslovne žene, motivirati ih na nove pothvate te ujedno potaknuti inicijativu za povećanje zastupljenosti žena na najvišim položajima. Susret obilježava i predstavljanje tradicionalne Liderove godišnje liste 300 najmoćnijih žena, a deset najuspješnijih bit će i nagrađeno.

Naša županija ima predstavnicu, i to predsjednicu uprave KTC-a d.d. Daliborku Kranjčić koja ne samo da je uvrštena među top 10 najmoćnijih žena Hrvatske, već će sudjelovati i u panel- diskusiji.

–  Predstavljanje liste 300 najmoćnijih žena i dodjele priznanja održat će se 3. prosinca u velikoj kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, gdje ću sudjelovati i u panel-diskusiji na temu “Što kad propadnu plan A i plan B i plan C”, koja je posvećena temi poslovanja u neizvjesnim uvjetima trenutne pandemije COVID virusa. Drago mi je da je prepoznata firma KTC d.d. sa svojim rezultatima, a posljedično i ja te da sam se našla na tako prestižnoj listi među prvih 10 – rekla je Daliborka Kranjčić.

FOTO Privatna arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI